
מי אמר שאתם לא יכולים להרשות לעצמכם לצאת למסע של טעמים מהמזרח הרחוק
אנחנו חיים בדור שבו הכל חייב להיות מהיר ומושלם, כך שאם במקרה אתם מוצאים את עצמכם בערב בסלון רעבים לאוכל מזין ועשיר בטעמים, אין מצב שתתחילו עכשיו לבשל. כי לבשל משהו טוב זה אומר לצאת עכשיו לסופר הקרוב, לרכוש את המצרכים הנכונים, לשלוף איזשהו מתכון טוב ולהתחיל לקצוץ, לטגן, לבשל ולנקות ובסוף כמובן לשטוף הכל ולסדר.
מהסיבה הזו ברור לי למה כשרצינו להזמין ארוחה בקליק חשבתי מיד על סושי. איכשהו המזרח הרחוק מצליח להכיל את השילוש הקדוש של טעמים, בריאות וחוויה.
בפתח תקווה מתברר, אין הרבה סושיות כשרות ולכן בחרנו להמר על סושי 36 שהמנות בה נראו מעניינות וקורצות והמחירים בה נראו סבירים להפליא וזה כמובן החלק הכי חשוב.
הזמנו את המנות שנראו לנו המעניינות ביותר, כי אם כבר משלוח אז לפחות נהפוך אותו לחוויה. כך שארוחת הערב הפכה באחת מפאסט פוד למסע קולינרי במזרח הרחוק.
המנה הראשונה שבחרנו לפתוח בה הייתה רול סושי ‘ספיישל בייג’ין’ המורכבת מסלמון אבוקדו, מלפפון, עטוף סלמון צרוב, שבבי בטטה, עירית, ספייסי מיונז וטריאקי. לצדה חייכה אלינו בחום מנת סושי רול סלמון אבוקדו בטמפורה שהייתה פשוט תענוג לחייך.
מה שטוב במטבח האסייתי הוא שהוא הופך את הערב השגרתי בפתח תקווה, אחרי יום עבודה לרגע של נחמה בניחוח ובטעמים שלוקחים אותך הרחק מכאן אל המזרחק הרחוק.
כדי להמשיך את הביקור בביג’ין שהרי 19,612,368 המתגוררים בעיר הרפובליקה של סין לא טועים. בחרנו להמשיך את הסדרה עם נודלס בייג’ין שנודע בחריפותו המורכב מאטריות ביצים מוקפצות עם עוף, בקר, בצל, כרוב, פלפל אדום ופטריות.
בתפריט שזפו עיננו עוד מנפלאות המטבח האסייתי כמו פאד תאי, קומבו פרגית, תפריט סושי עשיר, סלט הונג קונג, פאד תאי, סצ’ואן, פאד קפאו ועוד שלל מטעמים שאפשר להזמין בקליק אחד מהמטבח היפני, הסיני, הויטנאמי ואפילו ההודי.
סושי 36 היא רשת הפרושה ברחבי הארץ, הזכיינים בפתח תקווה הם בעלי נסיון רב במסעדות שניהלו לאורך השנים והמקצועיות שלהם ניכרת באופן התנהלות המסעדה הממוקמת בלב קניון כפר גנים.
אם אתם רוצים קצת יותר מערב אוריינטאלי בבית אתם מוזמנים גם לקפוץ לקניון ולחפש את סושי 36 בקומה העליונה. השמועה אומרת שיש שם קבלת פנים ושלל פינוקים.