מתכון למרק בטטה מוקרם

מתכון למרק בטטה מוקרם
סוד הצמצום. מרק בטטה
צילום: אסף לוי

באדיבות נדב מרום , שף ראשי ברשת קפה גרג

סוד הצמצום. מרק בטטה|צילום: אסף לוי
סוד הצמצום. מרק בטטה|צילום: אסף לוי


החומרים:
1 יחידה גזר
חצי בצל גדול
1 קג בטטות, מקולפות
100 מ”ל שמנת מתוקה
1 כף אבקת מרק בטעם עוף(או ציר עוף במקום מים אם יש)
מלח, פלפל לבן טחון

אופן ההכנה:
לחתוך את הירקות גס, ולהכניס לסיר מתאים.
לכסות במים ועוד כמה ס”מ.
כאשר הירקות רכים לחלוטין(לאחר כשעה בישול) להוסיף את השמנת והתבלינים ולטחון בבלנדר ידני
לתקן סמיכות עם מים או צמצום במקרה הצורך.


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *