סלסה של עגבניות מעושנות

סלסה של עגבניות מעושנות
שיר עגבים. סלסה
צילום: אפיק גבאי

השף ברק יחזקאלי יצר עבור “יד מרדכי” מתכון צמחוני המותאם למנגל יום העצמאות

שיר עגבים. סלסה|צילום: אפיק גבאי
שיר עגבים. סלסה|צילום: אפיק גבאי


· מניחים רשת צליה/מחבת גריל על להבה גבוהה ומחממים היטב
· עליה מניחים 5 עגבניות מגי שלמות עם ענף מרווה ושורפים אותן היטב מכל צדדיהן (רק עד שהקליפה שלהן משחירה)
· מעבירים את העגבניות ועלי המרווה לקרש, קוצצים אותם גס יחד ומעבירים לקערה
· קולפים וקוצצים שן שום
· מתבלים את העגבניות בשום, הרבה שמן זית ומלח אטלנטי לפי הטעם
· טובלים לחם קרוע ונותנים ביס


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *