
רשת עדן טבע מרקט מנדבת מתכון לקינוח חגיגי וייחודי לט”ו בשבט, עם תמר עשיר באשלגן ומינרלים
חומרים:
12 תמר מג’הול ענק
חבילה קטנה נבטי חמניות
2 תפוחי פינק ליידי
כף שמן אגוזי לוז
המילוי:
200 גר’ גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחר
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות עלי סלרי קצוצים
רבע תפוח פינק ליידי מגורר
2 כפות שמן זית מכבישה קרה
אופן הכנה:
לפורר את הגבינה ולהוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב באופן גס.
לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.
לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.
לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.
ולשים מעל את התמרים הממולאים, ולהזליף מעט שמן אגוזי לוז ולהגיש.
טיפ:
את מנת הקינוח ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.