סלט חסה עם תערובת שרי ובולגרית

סלט חסה עם תערובת שרי ובולגרית
להרגיש איטליה. סלט חסה
צילום: נועה אבן חיים

תערובת שרי ובולגרית יהפכו את החסה שלכם לאיטלקית

החומרים:
· עלי חסה
· גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
· תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
· שמן זית איכותי
· בסלמי מצומצם- לא חובה

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החסה, הגבינה והתערובת. מתבלים בשמנ”ז.

המתכון באדיבות חוות דרך התבלינים

להרגיש איטליה. סלט חסה|צילום: נועה אבן חיים
להרגיש איטליה. סלט חסה|צילום: נועה אבן חיים

כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *