מתכון לקרם ברולה

מתכון לקרם ברולה
פחות מסובך ממה שחושבים. קרם ברולה
צילום: באדיבות לינדט

בניגוד לשמועות קרם ברולה הוא יעד בר השגה

המצרכים:
6 קעריות או קונכיות אפיה אישיות (120 מ”ל)
5 חלמונים
חצי כוס סוכר (65 גרם)
קמצוץ מלח
2 כוסות שמנת מתוקה (475 מ”ל)
1 חבילה שוקולד לבן לינדט קצוץ (100 גרם)
בערך כפית סוכר לבן

אופן ההכנה:
• מחממים את התנור על 150 מעלות
• מקציפים את החלמונים, עם סוכר ומלח בקערה עמידה לחום
• מחממים שמנת מתוקה כמעט עד לרתיחה, שופכים לתוך השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד ליצירת מרקם חלק
• מערבבים באיטיות בתנועות קיפול את השמנת עם השוקולד יחד עם קצפת החלמונים
• שופכים את התערובת ל- 6 תבניות אישיות, ממקמים אותם על תבנית אפיה מלאה עד האמצע במים רותחים, ליצירת תנור אדים.
• אופים במשך 30-35 דקות
• מוציאים מהתנור, מחכים שיתקרר
• מקרמלים את הסוכר לפני ההגשה

* המתכון באדיבות מותג השוקולד השוויצרי “לינדט”

פחות מסובך ממה שחושבים. קרם ברולה|צילום: באדיבות לינדט
פחות מסובך ממה שחושבים. קרם ברולה|צילום: באדיבות לינדט

כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *