
קרפצ'יו דלעת וצנוברים
צילום: שרה ליברמן
מתברר שדלעת וצנוברים יכולים להפוך למתכון חגיגי, יפה וטעים
מצרכים:
250 גרם דלעת כתומה ויפה
חופן גרגרי רימון
חופן צנוברים
70 גרם מוצרלה
5 כפות חומץ בלסמי
כמה גבעולי נבטי אפונה לקישוט
הכנה:
- בעזרת מנדולינה ממארז “סלייסר” פורסים פרוסות דקיקות מהדלעת ומניחים בצלחת.
- בוצעים גוש מוצרלה לכמה חתיכות קטנות ומסדרים מעל פרוסות הדלעת.
- קולים מעט את הצנוברים ומפזרים מעל יחד עם גרגרי רימון.
– מפזרים מעל כמה כפות חומץ בלסמי ומקשטים בכמה עלי נבטי אפונה.

המתכון באדיבות מארז הקולפנים COMBO מבית ‘ SLICER’, להשיג בלעדי ב’כרמל דיירקט’