קרפצ’יו דלעת וצנוברים

קרפצ’יו דלעת וצנוברים
קרפצ'יו דלעת וצנוברים
צילום: שרה ליברמן

מתברר שדלעת וצנוברים יכולים להפוך למתכון חגיגי, יפה וטעים

מצרכים:
250 גרם דלעת כתומה ויפה
חופן גרגרי רימון
חופן צנוברים
70 גרם מוצרלה
5 כפות חומץ בלסמי
כמה גבעולי נבטי אפונה לקישוט

הכנה:
‫- בעזרת מנדולינה ממארז “סלייסר” פורסים פרוסות דקיקות מהדלעת ומניחים בצלחת.
‫- בוצעים גוש מוצרלה לכמה חתיכות קטנות ומסדרים מעל פרוסות הדלעת.
‫- קולים מעט את הצנוברים ומפזרים מעל יחד עם גרגרי רימון.‫
– מפזרים מעל כמה כפות חומץ בלסמי ומקשטים בכמה עלי נבטי אפונה.

קרפצ'יו דלעת וצנוברים | צילום: שרה ליברמן
קרפצ’יו דלעת וצנוברים | צילום: שרה ליברמן

המתכון באדיבות מארז הקולפנים COMBO מבית ‘ SLICER’, להשיג בלעדי ב’כרמל דיירקט’


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *