מתכון לתבשיל עוף

מתכון לתבשיל עוף
תבשיל עוף
צילום: חלי פרי

חלי פרי יצרה מתכון לעוף שיוצא חריף ועסיסי

שמים בסיר רחב שמן זית עם פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח, פלפל שחור וכמה פרוסות דקות של פלפל חריף.
מטגנים מעט את השוקים בשמן עם התבלינים ומוציאים מהסיר.
שמים באותו הסיר 2 קופסאות רסק עגבניות ומוסיפים מהתבלינים ששמנו בהתחלה.
שמים על הרוטב: קוביות של דלעת, גזר,תפוחי אדמה, קישואים, וגרגרי חומוס. מעל הירקות מניחים את שוקי העוף ומעל קוצצים חבילה של כוסברה טרייה.
מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך והשוקיים רכים רכים.
מכינים קוסקוס וטורפים

תבשיל עוף|צילום: חלי פרי
תבשיל עוף|צילום: חלי פרי


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *