פרפה אמור תות

פרפה אמור תות
טעים. פרפה אותו יצר שף קונדיטור ארז עמוס
צילום: עמל דכוואר

שף קונדיטור ארז עמוס, המרצה במכללת רימונים מציעה פרפה ייחודי ומתוק במיוחד

טעים. פרפה אותו יצר שף קונדיטור ארז עמוס|צילום: עמל דכוואר
טעים. פרפה אותו יצר שף קונדיטור ארז עמוס|צילום: עמל דכוואר

מצרכים למוס:
3 חלמונים
1/2 כוס סוכר
7 גרם ג’לטין
50 סמ”ק מים קרים מהברז.
250 סמ”ק שמנת מתוקה
1 כוס מחית תות שדה טרי.
2 טיפות צבע מאכל אדום טבעי.

אופן ההכנה:
1. מחממים ומערבבים על בן-מארי (קערה על סיר עם מים חמים) חלמונים+ סוכר עד לחום האצבע.
2. לאחר הוספת המים הקרים לג’לטין ממיסים על בן מארי.
3. מוסיפים את מחית הפרי+ צבע מאכל בערבוב לחלמונים.
4. מוסיפים את הג’לטין המומס.
5. מקציפים את הקצפת לקרם רך ומוסיפים למסת החלמונים.
6. יוצקים בתבנית לב סיליקון ומקפיאים למשך יממה.
7. מוציאים מהתבנית ומעטרים בתות שדה.

טיפ:
ניתן לצפות בג’ל קר (קונים בחנויות המתמחות בקונדיטוריה) בתוספת ריבת תות עשירה.


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *