
לקראת חג השבועות רשת קפה ביגה מציעה מתכון לקינוח מנצח
הקונדיטורית הראשית של רשת קפה ביגה, מירן קל יצרה מתכון מנצח של עוגת גבינת מסקרפונה וקפה. אם אין לכם כל להכין לבד, המחיר למי שישובים בסניף הוא 37 שקל וניתן גם לקחת הביתה עוגת גבינה פס מלבנית ב -65 שקל
מרכיבים להכנת, מוס מסקרפונה וקפה:
חבילת ביסקוויטים
כוס מים רותחים
כף נס קפה
כף ליקר אמרטו
כפית סוכר
200 גרם גבינת מסקרפונה
200 גרם שמנת מתוקה
601 גרם חלמון
130 גרם סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים מים רותחים עם הכפית סוכר ונס קפה מניחים לקירור
טובלים ביסקוויטים בקפה ומניחים בתחתית תבנית עוגה בקוטר 18
מקציפים חלמון עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ובהיר.
מקציפים גבינת מסקרפונה יחד עם השמנת המתוקה והליקר אמרטו , מקפלים יחד עם החלמונים המוקצפים ומעבירים מחצית מהמסה לרינג העגול מעל הביסקוויטים טובלים שיכבה נוספת של ביסקוויטים בסירופ קפה ומסדרים מעל המוס מכסים ביתרת המוס ומקררים לילה , מקררים לילה או לפחות 6 שעות מפזרים אבקת קקאו מעל ומגישים.