
טעים. פונדו שוקולד אותו יצר שף קונדיטור ארז עמוס
צילום: עמל דכוואר
מאיר רוזנברג, שף במכללת רימונים יצר מתכון מתוק קל להכנה של פונדו שוקולד
חומרים:
400 גרם שוקולד בלגי איכותי.
250 סמ”ק שמנת מתוקה
200 גרם משמש מיובש
200 גרם ערמונים קלופים
200 גרם תות שדה
200 גרם תפוזים
200 גרם אשכולית אדומה
200 גרם דובדבנים
10 יח’ מקרון תות
טיפ:
ניתן לשלב מצרכים אחרים כמו מרשמלו, תאנים, אבטיח בעונה וכו’.
אופן הכנה:
ממסים את השוקולד על באן-מרי (סיר בתוך סיר עם מים חמים).
לאחר שהשוקולד נמס מוספים את השמנת, מערבבים ומוזגים לקערה.
חותכים את הפירות לקוביות.
מגישים את הפירות נעוצים בשיפודי עץ