
טעים. פבלובה שיצר שף קונדיטור ארז עמוס
צילום: עמל דכוואר
שף קונדיטור ארז עמוס ממכללת רימונים יצר מתכון לפבלובה במלית קרמו תפוז בשילוב מדלן פיסטוק ופירות יער

מצרכים לפבלובה :
150 סמ”ק חלבון.
250 גרם סוכר.
50 גרם אבקת סוכר.
אופן הכנה:
מחממים על בן-מארי חלבון עם סוכר, עד לחום אצבע ומקציפים לקצף יציב,
מקפלים בעטיפה עדינה את אבקת הסוכר לתוך הקצף.
בעזרת צנתר גדול מזלפים צורת כוסות על תבנית.
אופים ב-110 מעלות כשעה.
מצרכים למלית קרמו תפוז:
קופסת שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג
גרדת תפוז
אופן הכנה:
מקציפים קצפת עם אבקת סוכר כשהיא מוכנה מוסיפים פודינג וניל וגרדת תפוז בקיפול.
לזלף לתוך כוסות המרנג ולקשט בתותים ופירות יער.
ניתן לעטר במדלן פיסטוק .