מתכון לעוגת רד ולווט – red velvet cake

מתכון לעוגת רד ולווט – red velvet cake
עדיף לקשט. רד ולווט
צילום: יח"צ

לקראת שבועות השף-קונדיטור של מלון וולדורף אסטוריה ירושלים, קלוד בן סימון, חושף גרסה כשרה לעוגה המפורסמת

רכיבים:
300 גר’ ביצים
375 גר’ מחית פטל
500 גר’ סוכר
400 גר’ קמח
15 גר’ אבקת אפייה
300 גר’ שמן
מי ורדים
צבע אדום

עדיף לקשט. רד ולווט|צילום: יח"צ
עדיף לקשט. רד ולווט|צילום: יח”צ

אופן הכנה:
להקציף יחד את הביצים והסוכר, להוסיף בקיפול עדין ביד את מחית פטל, ולסירוגין את האבקות והשמן .
להעביר לתבנית (תבנית קוטר 30 ס”מ או תבנית קאפקייקס) משומנת עם נייר אפייה ולאפות ב 170 ל30-40 דקות בערך.

קרם גבינה:
500 גר’ קרם פתיסייאר
425 גר’ קרם גבינת נפוליאון 30%
150 גר’ אבקת סוכר
140 גר’ מסה ג׳לטין
2 מקלות וניל
525 גר’ שמנת מוקצפת

אופן הכנה:
לשים במיקסר 2/3 מהקרם פטיסייאר יחד עם הגבינה ואבקת סוכר
לחמם 1/3 מהקרם פטיסייאר להוסיף את הג׳לטין חם, ולהוסיף למיקסר עם המרכיבים הקודמים.
לערבב הטיב.
לקפל את השמנת המוקצפת.

הרכבה:
לאחר שהעוגה התקררה פורסים לחצי ,לרוחב, ומזלפים עם 1/3 מהקרם גבינה את החצי עוגה. מניחים מעל את החצי השני של העוגה ולהכניס למקרר לחצי שעה שתתייצב.
לאחר הקירור מצפים את העוגה עם הקרם גבינה שנותר ומכניסים למקרר עד שתתייצב.
ניתן לקשט בפירות יער ותותים או בפלקט שוקולד ופרח. ובתאבון.


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *