
עוגת ביסקוויטים
צילום: חלי פרי
עוגת הביסקוויטים המוכרת מקבלת טוויסט מרענן
מכינים קערית לטבילת הביסקוויטים ובה כפית גדושה נס קפה, מים רותחים, חלב ותמצית וניל.
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר ורבע כוס אבקת פודינג וניל. כאשר מתקבלת קצפת, מוסיפים תוך כדי ערבול, 500 גרם גבינת שמנת (אני השתמשתי בשתי קופסאות סימפוניה 5%) וקופסה קטנה של גבינה לבנה 5%.
יוצרים שכבות של ביסקוויטים טבולים בקפה והקצפת עם הגבינה. קרם: ממיסים 160 גרם שוקולד מריר עם חצי קופסה שמנת מתוקה ו20- גרם חמאה מערבבים היטב ומוסיפים מעט רום.
שופכים על גבי העוגה.
טיפ: מומלץ לעשות בתבנית 24 מתפרקת ולהשאיר ללילה במקרר להתגבשות ורק אז לפרק את מסגרת התבנית
לצורך קישוט פיזרתי מלמעלה לבבות שוקולד חלב
המתכון באדיבות חלי פרי