מתכון לעוגת ביסקוויטים

מתכון לעוגת ביסקוויטים
עוגת ביסקוויטים
צילום: חלי פרי

עוגת הביסקוויטים המוכרת מקבלת טוויסט מרענן

מכינים קערית לטבילת הביסקוויטים ובה כפית גדושה נס קפה, מים רותחים, חלב ותמצית וניל.
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר ורבע כוס אבקת פודינג וניל. כאשר מתקבלת קצפת, מוסיפים תוך כדי ערבול, 500 גרם גבינת שמנת (אני השתמשתי בשתי קופסאות סימפוניה 5%) וקופסה קטנה של גבינה לבנה 5%.
יוצרים שכבות של ביסקוויטים טבולים בקפה והקצפת עם הגבינה. קרם: ממיסים 160 גרם שוקולד מריר עם חצי קופסה שמנת מתוקה ו20- גרם חמאה מערבבים היטב ומוסיפים מעט רום.
שופכים על גבי העוגה.
טיפ: מומלץ לעשות בתבנית 24 מתפרקת ולהשאיר ללילה במקרר להתגבשות ורק אז לפרק את מסגרת התבנית
לצורך קישוט פיזרתי מלמעלה לבבות שוקולד חלב

המתכון באדיבות חלי פרי


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *