סלקים מתקתקים עם שמנת ואגוזים

סלקים מתקתקים עם שמנת ואגוזים
העיקר הבריאות. סלקים מתקתקים עם שמנת חמוצה ואגוזים
צילום: אלעד גוטמן

אחרי החגים, הגיע הזמן לאוכל בריא יותר. רשת קפה גרג מציעה מתכון בריאות

העיקר הבריאות. סלקים מתקתקים עם שמנת חמוצה ואגוזים|צילום: אלעד גוטמן
העיקר הבריאות. סלקים מתקתקים עם שמנת חמוצה ואגוזים|צילום: אלעד גוטמן


מרכיבים – מתכון ל 4 סועדים:
• 6 סלקים בינונים מקולפים וחתוכים לרבעים
• כוס חומץ
• כוס סוכר
• כוס מים
• חצי כפית מלח
• גביע שמנת חמוצה \100 גרם גבינת רוקפור
• 50 גרם חמאה
• מעט בצל ירוק קצוץ
• 40 גרם אגוזי מלך קלויים

אופן הכנה:
בסיר קטן שמים את החומץ המים הסוכר המלח והסלקים ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הסלקים לפני ההגשה מוסיפים את החמאה עד לקבלת רוטב אחיד ומבריק בצבעו.

מעבירים לצלחת הגשה באופן חופשי שמים את השמנת החמוצה \גבינת הרוקפור ומפזרים בצל ירוק ואגוזים.


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *