
אם אין לכם כוח להחמיץ, תוכלו לפחות לאכול מלפפון עם חומץ
מצרכים:
3 מלפפונים טריים
צרור שמיר
4 שיני שום
חצי כוס חומץ
כף שמן זית
2 כפות סוכר
מעט מלח
הכנה:
– פורסים / מסלסלים את המלפפונים על הקליפה בעזרת המנואלה ממארז ‘סלייסר’ ומניחים בקערת עירבוב.
– בקערה נפרדת שמים את החומץ, הסוכר והמלח ומערבבים היטב עד שהסוכר והמלח נמסים.
– קוצצים את השמיר ופורסים את השום לפרוסות דקות –מוסיפים לתערובת הנוזלים.
– מוזגים את תערובת הנוזלים על המלפפונים ומניחים לכמה שעות במקרר עד שהנוזלים יספגו היטב במלפפונים.
טיפ: מאחור ומתכון זה מקורו מרומניה, שם בדרך כלל נהוג להגיש את הסלט הזה ליד בשר
המתכון באדיבות מארז הקולפנים COMBO מבית ‘ SLICER’, להשיג בלעדי ב’כרמל דיירקט’