שנה בריאה ומתוקה – מתכון לסלט תפוח בדבש

שנה בריאה ומתוקה – מתכון לסלט תפוח בדבש
מתאים גם לטבעונים. סלט תפוח בדבש
צילום: אלעד גוטמן

בהשראת ראש השנה, אפשר לאכול תפוח ודבש לא רק בצורה המסורתית

את המתכון להכנת מנת הספיישל, יצר רועי אגאי, השף של קפה גרג. מנת הספיישל מורכבת מ: סלרי, פטרוזיליה, תפוח ירוק, בורגול גס, עדשים שחורות, תערובת גרעינים קלויים, חמוציות וקוביות גבינת פטה. הסלט מתובל ברוטב ויניגרט דבש ומוגש עם לחם הבית.

מצרכים סלט תפוח בדבש:
50 גרם סלרי
30 גרם פטרוזיליה
25 גרם תערובת גרעינים ללא הקליפה
20 גרם חמוציות
100 גרם גבינת פטה

1 תפוח עץ חתוך לרצועות דקות
ויניגרט דבש
שמן ולימון

אופן ההכנה:
יש לערבב היטב את כל המצרכים בקערה למעט הגבינה לתבל בוויניגרט דבש, שמן ולימון.

להגשה:
להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעל גבינת פטה.

מתאים גם לטבעונים. סלט תפוח בדבש|צילום: אלעד גוטמן
מתאים גם לטבעונים. סלט תפוח בדבש|צילום: אלעד גוטמן

כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *