
בעזרת ירקות מוקפצים וטונה תוכלו לקבל מתכון טעים להפליא בניחוח אסייתי
מצרכים:
5 יחידות נתחי טונה בהירה עם עשבי תיבול 5% מסוננת(שומרים את השמן)
1 יחידה של גזר חתוך לקוביות 1 על 1 ס”מ
1 יחידה פלפל ירוק חתוך לקוביות 1 על 1 ס”מ
1 יחידה פלפל צהוב חתוך לקוביות 1 על 1 ס”מ
1 יחידה של ברוקולי חתוך לרצועות
1 אגודה בצל ירוק(חתוך לרצועות קטנות)
1 אגודה עלי בזיליקום פרוסים דק
50 גרם ג’ינג’ר מקולף וקצוץ דק(4 כפות)
5 יחידות שיני שום פרוסות דק
30 גרם שמן שומשום לתיבול בלבד(2 כפות)
45 גרם רוטב סויה(3 כפות)
45 גרם רוטב צ’ילי מתוק (3 כפות)
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
אופן ההכנה:
מחממים את השמן שסונן מהטונה בווק מוסיפים את השום והג’ינג’ר ומקפיצים קלות, זהירות לא לחרוך .
מוסיפים לווק את הפלפלים, הברוקולי והגזר ומקפיצים מספר דקות.
מוסיפים את הטונה, הבזיליקום, הבצל הירוק, רוטב הסויה ואת רוטב הצ’ילי.
מוסיפים את שמן השומשום ומגישים.
מגישים עם אורז לבן.
המתכון באדיבות סטארקיסט