תבשיל חזה עוף

תבשיל חזה עוף
תבשיל חזה עוף
צילום: חלי פרי

חלי פרי מוכיחה שעם קצת רצון, חזה עוף לא חייב לצאת יבש

החומרים:
חצי כוס שמן זית,
חצי כוס יין לבן
חצי כוס זיתים שחורים
חצי כוס עגבניות מיובשות
חצי כוס אוראגנו ייבש
מיץ מלימון אחד
כף חומץ בלסמי
4 כפות פטרוזילה קצוצה
4 שיני שום כתושות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
להשרות נתחים של חזה עוף כשעתיים במרינדה במקרר
להעביר למחבת למספר דקות

תבשיל חזה עוף|צילום: חלי פרי
תבשיל חזה עוף|צילום: חלי פרי


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *