עופיון במילוי בשר ופירות יבשים

עופיון במילוי בשר ופירות יבשים
חג לאילנות. עופיון
צילום: יח"צ

רשת עדן טבע מרקט מנדבת מתכון ייחודי ועשיר בטעמים לחג טו בשבט – עופיון במילוי בשר ופירות

חג לאילנות. עופיון|צילום: יח"צ
חג לאילנות. עופיון|צילום: יח”צ

חומרים:
6 עופיונים

המילוי:
300 גר’ בשר טחון
300 גר’ פרגית טחונה (כרע עוף ללא העצם והעור)
חצי כוס פיסטוק קלוף
רבע כוס אגוזי מקדמיה
חצי כוס שזיף מיובש
חצי כוס מישמש מיובש
1 ביצה
כפית וחצי מלח ורבע כפית פלפל שחור
רבע כפית בהרט

אופן הכנה:
לחתוך את הפירות המיובשים לקוביות קטנות.
לקצוץ את אגוזי המקדמיה באופן גס.
לשים את כל מרכיבי המילוי בקערה ולערבב לתערובת אחידה. לקרר.
למלא את העופיונים עם במילוי ולשים בתבנית אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ-30 – 40 דקות(תלוי בגודל העופיון).
את מנת העופיונים מומלץ לה


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *