ת”א: בית חדש למסעדת ‘הרברט סמואל’

ת”א: בית חדש למסעדת ‘הרברט סמואל’
כשר זה טעים. מנה בהרברט סמואל
צילום: יח"צ

השינוי הוא חלק מהתוכנית האסטרטגית של Adi’s Lifestyle, להתמקד בתחום מסעדות האיכות הכשרות בבתי מלון

מסעדת ‘הרברט סמואל’ בתל אביב תסגור בקרוב את שעריה ותיפתח מחדש ב-2017 במלון סטאי, בכיכר השעון שביפו. מתברר כי השף יונתן רושפלד וקבוצת קאפטין קארי קנו את המבנה ויקימו בו מסעדה, עם שם חדש, אשר לה לא יהיה קשר להרברט סמואל.

מקבוצת Adi’s Lifestyle נמסר: “מסעדת ‘הרברט סמואל’ תל אביב תיסגר ב-16/9 ותיפתח מחדש ביפו בתחילת שנת 2017 כמסעדה כשרה, בשיתוף עם רשת אורכידאה בבעלות האחים נקש, במלון החדש – ‘סטאי’. המלון מוקם במבנה ההיסטורי המשוחזר של הקישלה, בכיכר השעון ביפו. המסעדה בדומה למסעדות ‘הרברט סמואל’ אחיותיה, תציע חוויית שירות, עיצוב קולינריה ואירוח, בסטנדרטים הגבוהים המאפיינים אותה”.

כשר זה טעים. מנה בהרברט סמואל|צילום: יח"צ
כשר זה טעים. מנה בהרברט סמואל|צילום: יח”צ

יונתן רושפלד ושותפיו מסרו: “אנו שמחים להודיע שרכשנו את מבנה מסעדת ‘הרברט סמואל’ תל אביב מחברת Adi’s Lifestyle המסעדה תפתח לאחר תקופת החגים . שמה של המסעדה החדשה יפורסם בקרוב. שף יונתן רושפלד מברך את עדי שטראוס באופן אישי ואת הקבוצה שעוברת למשכנה החדש ביפו”.

קבוצת Adi’s Lifestyle שבראשה עומד עדי שטראוס הוסיפה וציינה כי הרברט סמואל החדשה תהיה מעוצבת בדומה למסעדה בתל אביב ובירושלים ע”י משרד האדריכלים ברנוביץ’ קרוננברג. העברת המסעדה מתל אביב למלון סטאי ביפו הוחלטה כחלק מהתוכנית האסטרטגית של Adi’s Lifestyle, להתמקד בתחום מסעדות האיכות הכשרות בבתי מלון ובתחום ה-F&B.


כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *